MANDARINPANNACOTTA & DUMLEFLUFF MED PEPPARKAKSSMAK

Posted on Posted in .RECEPT & MAT, dessert, godis, tillbehör dessert

Denna pannacotta var en del av nyårsmenyns dessert! Ljuvligt len och med smak av mandarin. När jag gjorde den till nyår hällde jag den i en form och stansade ut stjärnor. Men jag hällde naturligtvis upp i glas också bara för att ha på lut om någon var extra sugen….

150107_5 150107_6
Som vanlig utgör jag från mitt grundrecept och tillsatte saft och skal från mandariner. Serverade den tillsammans med halloncoulis, honungsflarnlimegelé och dumlefluff! (Se recept nedan).

150108_11

Dumlefluff á la gingerbread
3 dl vispgrädde
14 st dumle med pepparkakssmak (kan bytas ut mot original eller någon annan man gillar)

Gör så här
Dela kolorna i mindre bitar och lägg ned i en kastrull tillsammans med grädden och värm under omrörning och tills den är jämn och fin.
Låt svalna och stå kallt tills det är dags att vispa den.
Används med fördel även i tårtor eller till desserter och godsaker.

Nu har ni något riktigt smarrigt att göra i helgen!

Share Button
Dela gärna! <3Share on Facebook3Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Lämna gärna en kommentar!