.RECEPT & MAT,  dessert,  godis,  tårta,  tillbehör dessert

MARABOUCHOKLADMOUSSE

Mmmm här kommer en supersmarrig marabouchokladmousse (vilket roligt namn det blev) som kan användas som den är till dessert eller som jag brukar i tårtorna jag gör.

Marabouchokladmousse
3 äggulor
3 dl vispad grädde
150 gr marabou mjölkchoklad
chokladknappar

Gör så här
Dela gulorna från de vita. Vispa grädden och smält chokladen försiktigt i mikron en stund och blanda rör sedan till en chokladsmet. Låt svalna något.
Häll i ett ägg i taget och vänd sedan ned chokladsmeten i den vispade grädden försiktigt samtidigt som du tillsätter chokladknapparna.
Förvara i kylen tills moussen ska användas!
150121_9 150121_12 150121_11
Supersmarrig att skeda upp i vackra glas och dekorera med färska bär och äta som dessert eller fylla tårtan eller bakelser med!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *