.RECEPT & MAT,  kött,  rester

PULLED PORK UGNSPANNKAKA

Här kommer ännu ett tips på vad du kan göra med left overs av pulled pork.
Ugnspannkaka!

Pannkakssmet
3 ägg
8 dl mjölk
1/2 tsk salt
4 dl vetemjöl

Vispa ihop ägg och lite av mjöl och mjölk i taget så slipper du klumpar i smeten. Fördela pulled pork i botten på en smord långpanna, häll över pannkakssmeten och grädda i 225°C i  ca 25-30 minuter.

150309_1

150309_2
Till denna trevliga och uppskattade rätt gjorde jag rårörd lingsylt av lingon jag hittade i frysen från förra höstens skogsskörd.
Enkelt att göra, bara lingon och socker som röres ihop under uppvärmning.
 150309_4 150309_5 150309_6
Supergott och efter en skeptisk familj så mumsade de i sig den utan minsta besvär, nästa gång blir det två plåtar! :)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *