ÄGG & BACONSNURROR

Posted on Posted in .RECEPT & MAT, förrätt, tillbehör

Godmorgon Lördag! Sugna på ett smarrigt brunch/frunchtips?

Här kommer ett trevligt sätt att servera helgens ägg och bacon! Yngsta sonen det var jättetrevligt och jag lyckades imponera på honom.
Det är väldigt väldigt enkelt och ett kul sätt att servera sin familj eller övernattande gäster på denna brunch!

Ägg & baconsnurror
valfritt bröd (jag tog franska), ägg, bacon salt & peppar
Börja med att ta ut en form av brödet, klä en muffinsform (min är från IKEA) med bacon knäck därefter ett ägg ovanpå, salt & peppra (vitpeppar).
Grädda i ugnen i ca 10 min eller längre. Du ser på baconet att det ska fräsa och bli lite gyllene. Vill du ha löst ägg får du ta ut den redan efter 8 minuter.
150316_30 150316_29150316_31

Share Button
Dela gärna! <3Share on Facebook1Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

1 kommentar “ÄGG & BACONSNURROR

Lämna gärna en kommentar!