.RECEPT & MATgrillat/tillbehörköttkyckling

GRILLSÄSONGEN SOM ALDRIG TAR SLUT

Många som hurrar över att grillsäsongen äntligen är här och till påsk var det nog många som grillar… För oss är det inga konstigheter, vi grillar året runt men visst, det är nu man äntligen kan börja sitta ute på vår inglasade altan och sedan ute i det fria! Härliga tider!
150331_8
Fick tag på en fin svensk biff som bara skars i skivor och fick ligga en stund och dra i min marinad, lite “man tager det man haver”. Denna gång soya, sweet chili, sesam, peppar & salt.150331_9
150331_13
Grillade biffarna MR (medium rare) ett tips på hur man enkelt kan känna på köttet när det är färdigt inom de tre temperaturerna på köttet kan man jämföra genom att känna på sitt egna ansikte. Sant faktiskt!
För rare ska det kännas som om du trycker på kinden, medium rare nästippen och well done pannan. Är man osäker så använder man såklart en termometer.
150331_10
Serverad tillsammans med en krämig potatisgratäng, pepparsås och en äggstekt grönsaksblandning, oväntat men gott! 150331_11 150331_12150331_14

Älskar vår altan med både pensionärsgrill för kyliga kvällar eller regniga dagar samt den öppna där vi spenderar varje måltid under sommaren… Vi har sol hela dagen när solen står högt på sommaren. Lovely! ♥

Kika lite på förra årets grillningar och man längtar!!!

HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR & HÄR kan du inspireras av förra årets altanhäng med grill. Visst börjar man längta men först tar vi våren med allt det fina.

0

Lämna gärna en kommentar!