.RECEPT & MAT,  grillat/tillbehör,  kött

TABBOULEH & GRILLAD BACONLINDAD SPARRIS

Trött på pasta, ris och potatis?
Testa denna goda Tabbouleh som har sina rötter i det Libanesiska köket.

Det som kännetecknar den är att den är bulgur och persilja!
I min hade jag i lite av det jag hade hemma.
Mina körsbärstomater som börjat att mogna, lök, bulgur, olja, persilja, gurka, mynta, pressad citron och salt och peppar.
150813_64 150813_63 150813_62 150813_78 150813_72
Jag serverade Tabboulehn tillsammans med grillad kotlett, vitlöksbröd och baconnlindad sparris!

Baconlindad sparris

Börja med att snäppa av sparrisen så att den träiga delen försvinner. Det gör du lätt genom att ta tag i slutet av sparrisen och i mitten och böja den tills den går av. Koka i lättsaltat vatten tills de är nästan klara. Linda med tre skivor bacon. Lägg på grillen tills de är färdiga. Nomnom!150813_65

Share Button
 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *