.RECEPT & MAT,  bakning

KANELBULLEKLADDKAKA

Hej hallå i adventsveckan!

Kastar mig in för att ge er ett riktig gottigt recept från Lindas Bakskola nämligen

Kanelbullekladdkaka

150 g smör
2 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk kanel
½ krm salt
2 ½ dl vetemjöl
2 ägg

Sätt ugnen på 200°. Smöret smälter du och låter svalna. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en jämn smet. Häll i en en springform som du täckt botten med bakplåtspapper.

Skjuts in i ugnen i 15-20 minuter, jag körde min i 15 minuter för att få den härligt kladdig!

151120_15 151120_18 151120_17 151120_16
Hoppas att ni gillar! Nu måste jag rusa! Mycket på jobbets & “fritidens” (öh? vad är det? ;) ) “To do lists”

Fridens! Hörs snart igen!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *