.RECEPT & MAT,  fisk,  potatisrätter,  sås/kryddsmör,  tillbehör

TORSK MED BROCCOLIPURÉ & ROMSÅS

160406_6

Denna rätt svängde jag ihop efter ett en vanlig tisdag efter ett löppass, snabbt enkelt!

Tisdagstorsk

Du behöver
torsk

Broccolipuré
broccoli
smör
salt & peppar

Koka upp broccolin lätt, låt rinna av, tillsätt en klick smör och mixa slät till puré. smaka av med salt & peppar.

Romsås
½ burk stor creme fraiche
4 tsk röd stenbitsrom
salt & peppar

Rör ihop allt! Ställ i kylen i väntan på servering.

Tillbehör
grovrivna morötter

nyskalade räkor
gräslök
citron

Lägg upp fiskfilén i ugnsform, salta och peppar tillsätt en klick smör och låt gå tills klar. Under tiden gör du potatismos, broccolipuré och fixar tillbehören.

Montera genom att lägga grovriven morot på halva tallriken, klicka upp potatismos och broccolipuré.

Lägg fisken på morötterna och häll över lite av romsåsen, lägg ett par strån av gräslök ovan på samt placera några räkor och en klick rom på. Fyll en liten konservburk med romsås och placera på tallriken och glöm inte citronskivan som jag gjorde!

Bon appetit! Trevlig tisdagstorsk med goda tillbehör.

TORSK MED BROCCOLIPURÉ & ROMSÅS TORSK MED BROCCOLIPURÉ & ROMSÅS

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *