PULLED PORK PAJ

Posted on Posted in .RECEPT & MAT, kött, paj, rester

Bland de godaste av pajer så är det faktiskt en lite av en restpaj! Jag brukar antingen göra denna supergoda paj eller så fryser jag in överbliven pulled pork och använder till min ugnspannkaka med pulled pork! Också gott en torsdag efter ärtsoppan!

Pulled Porkpaj

Pajskal
125 g smör
3 dl vetemjöl
2,5 msk vatten

pulled pork
3 dl ost

Äggstanning
4 ägg
2 dl grädde
2 dl mjölk salt & peppar

Gör degen och låt vila minst i en halvtimme i kylen. Förbered under tiden fyllningen. Stek upp pulled pork, riv osten och vispa samman äggstanningen.
Klä en pajform, nagga den och förgrädda i 15 minuter i 225 grader.
Tag ur och lägg i pulled pork, äggstanning och ost. Grädda i ytterligare 30 minuter tills den är gyllene brun och äggstanningen är färdig.

Servera med en matig sallad!

161004_36 161004_35 161004_34 161004_33

Jag gjorde två pajer, en med och utan ost. Dubbla bara receptet om du vill göra två pajer du med.PULLED PORK PAJ 161004_28 PULLED PORK PAJ

Serverade med en mixsallad, körsbärstomater, peperoni, picklad rödlök, groddar och balsamico. Så gott!PULLED PORK PAJ
Sugen på fler tips på vad du kan göra med pulled pork? HÄR hittar du mina recept!

Share Button
Dela gärna! <3Share on Facebook1Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Lämna gärna en kommentar!