2 DECEMBER ÅRETS JULKALENDER

Posted on Posted in FAMILJ, HEMMA HOS, JULEN, LIVET

En vecka som gått i rasande takt som vanligt. Igår började årets julkalender och jag gillart! Är barnsligt förtjust i kalendrarna och årets ser helt magisk ut! Karaktärerna Selma är ljuvlig och Efraim von Trippelhatt (Johan Ulveson) är suverän och tillsammans med kostym, dekor, rekvisita, musik har de skapat en riktigt julig atmosfär och känsla.

Det är frukost med tända ljus och varm choklad i tv-soffan som gäller fram till jul! 2 DECEMBER ÅRETS JULKALENDER Granen i vardagsrummet är klädd och den uppe i loungen ska kläs ikväll. Så mysigt att gå och julstöka på kvällarna efter jobb och andra göromål.

Som ni märkt kör jag ingen egen julkalender i år. Tidsbrist och jag vill inte stressa mig till olika aktiviteter.

Önskar er en riktigt fin helg så ska jag fixa iordning några smarriga julbaktips till nästa vecka.

Fridens! 🎅🏼

Share Button
Dela gärna! <3Share on Facebook1Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Lämna gärna en kommentar!