LÖPNING & TRÄNING

RUN FOR YOU LIVES & STOCKHOLM TRAIL 2017

Jag har bokat upp oss på två lopp so far detta år! I år blir det inga måsten eller någon maraton. Detta år ska vara fun run! Min löparglädje i år så klart redan nu på G efter vinterns löpvila och få mil i benen.

Februari blev en skön nybörjarstart (i huvudet) och mars har fortsatt bra med löpning!

Första loppet för i år blir en skräckblandad upplevelse! Jag har nämligen anmält HELA familia till Run for you lives som går av stapel i Strossa utanför Örebro i  maj!

Det kommer att bli en galen kul weekend med vårt familjegäng + svärson! Har bokat en otroligt fin stuga med närhet till vatten och en underbar natur runtomkring. Sist vi var iväg tillsamman, nej alla var inte med för äldsta dotra var inte med men nu så ska hon med och semestra och springa med oss! Det var inte länge sedan båda döttrarna sa att de det här med löpning inte var någonting för dem… Och nu så har vi en tjej som gymmar och konditionstränar för fullt! Det är så roligt, och värt så mycket för mig och pappa N aka maken.

Har fixat våra löpartröjor redan som jag delade ut när vi hade vår surf´n turf beachparty fär någon helg sedan. Tänkte fixa lite till som vi ska ha på oss…. Älskar att planera och fixa!

 

 

För så är det, vi ligger hellre pengarna på en upplevelse med många i familjen som gör något oförglömligt ihop än att sticka iväg på en solstekarsemester all allena bara för att hänga på en strand och dricka paraplydrinkar. Visst kan det vara trevlig men det skulle nog bli en hel del upptäktsutflykter och löpturer en solsemester.

Antar att vi har byggt denna mafioso famila stark tillsammans ;)


Andra loppet som är bokat är Stockholmtrail! Ska bli så kul att springa ett traillopp igen. Förra året sprang vi Springcross delar av familjen.

Dessutom är vi taggade för ännu fyra lopp i och runt omkring i Stockholm nämligen STHLM CHALLANGE som går av stapel from maj till oktober! Superkul att ha ngt lopp varje månad (inte juli ännu) att se fram emot!

0

Lämna gärna en kommentar!