löpningLÖPNING & TRÄNING

SUNRUN!

Lördagens löprunda gjordes redan i huvudet på fredagen den gråa då det utlovades sol och +3 grader! Det blev en skön sovmorgon och sedan laddade jag kort och drog på mig löparkläder och utrustning, utrustning, eh ja! Förutom min Garmin så har jag hittat superbra hörlurar, trådlösa sådana som förgyller mina löprundor med inte bara bra ljud utan även bas (superviktigt). Bra musik och poddar är viktigt. Men lika viktigt är naturens ljud, fågelkvitter och samtal med maken på rundorna.

En fantastisk härlig rund med en klarblå himmel som tak och en starkt lysande sol. Underbart att få en föraning om vår. Vi har anmält oss till två lopp so far detta år och vi kikar på fler! Får berätta mer sedan! SUNRUN!

SUNRUN!

Hoppas ni har en skön söndag! Jag småjobbar och har maten på G i ugnen. Tror det blir en smarrig kladdkaka med blåbär till dessert också!

0

Lämna gärna en kommentar!