LÅGTEMPERERAD FRANSYSKA

Posted on Posted in .RECEPT & MAT, kött

Här kommer ett tips på lågtempererat kött som man sedan drar. En Variant på pulled fransyska helt enkelt.

Lågtempererad fransyska

en bit fransyska
1 fpk krossade tomater (med örtsmak)
1 vitlök
1 gul lök
1 ½ dl grädde
salt & peppar

Bland samman allt till marinaden. (Skiva lökarna först). Lägg fransyskan i en gryta (jag använder alltid min blötlagda lergryta)

Låt gå i 100-120 grader i ett par timmar. Köttet ska vara så mört att det är lätt att dra.

Dra sedan itu köttet med hjälp av två gafflar.

Servera med buljongkokt bulgur, sallad och äppelmos.

LÅGTEMPERERAD FRANSYSKA LÅGTEMPERERAD FRANSYSKA LÅGTEMPERERAD FRANSYSKA

Share Button
Dela gärna! <3Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

1 kommentar “LÅGTEMPERERAD FRANSYSKA

Lämna gärna en kommentar!