VECKANS IPHONE PICS [V 13/17]

Posted on Posted in .RECEPT & MAT, ♥ kidsen, ♥ vi, FAMILJ, JOBB, LIVET, LÖPNING & TRÄNING

Här kommer en mix av förra veckan sedd genom min iPhone! 

Glad efter ett löpass med maken.

Hemma barndomshemmet ♥

Provsmakar dessert av nya menyn på Villa Romana

Lite nytt till hemmet! Fick bli en måltavla!

Köpte rosor till maken i mixfärger. Funderar på vad jag ska hitta på för skoj med alla Physalis…

Talang och linslöss på lördagskvällen…

Men mest så handlar denna helg om DM i innebandy som jag så stolt tillsammans med mina coachkollegor fick äran att coacha genom fem matcher som räckte ända fram till semifinal. Vilka grabbar vi har här ute på orten! Topp fyra i Uppland.

“Mina” innebandykillar ALLTID NO 1. Efter förlustmatchen fick alla en välförtjänt medalj! ♥

Nu kör vi ny vecka, späckad med jobb! Går in i SS/17 nu vilket innebär att jag delar upp mina arbetsveckan på tre olika jobb! Kommer att komprimera träningen men med fokus på löppass och 2 fyspass. Wisch me luck! ;)

Måndag! Nu kör vi!

0
Dela gärna! <3Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Lämna gärna en kommentar!