GRILLAD SPARRIS MED GRANA PADAMO

Posted on Posted in .RECEPT & MAT, förrätt, grillat/tillbehör, tillbehör

 

Tänkte bjussa på världens enklaste grillgillbehör men jäklars så göttigt!

Grillad sparris med grana padamo!

Du behöver en knippe sparris som du knäpper av där det är torrt. Du tar alltså tag om nederdelen av sparris samt håller den andra handen lite längre upp och böjer sparrisen till den knäcks. På så vis får du bort den torra och träiga delen.

Lägg upp på fat och ringla lite olja över. flingsalt, peppar och gärna en skvätt nypressad citron.

Grilla en kort stund, OBS! Viktigt! De ska inte bli sunkiga och mjua utan fortfarande vara krispiga. Lägg upp på fat och skiva över Grana Padamo (Permesan funkar också) lite flingsalt och en skvätt citron.

GRILLAD SPARRIS MED GRANA PADAMO

Nomnom! Så enkelt och så gott! Kan med fördel även bjussas på som förrätt!

 

Share Button
Dela gärna! <3Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Lämna gärna en kommentar!