JOBB,  LIVET,  statist

EGEN FÖRETAGARE, STATIST, SÄSONGSARBETARE, IDEELL ARBETARE

Dagarna går i ett o ett och har man tusen järn i elden och man jobbar man nästan konstant. För pengars, för skoj skull eller helt enkelt ideellt.

Ibland blir man trött på folk som inte förstår. Eller rättare sagt inte vill förstå.

Jag driver ett eget företag, en webbyrå där jag mestadels producera och administrerar och jobbar med digital marknadsföring åt kommunens fyra största orter. Jag jobbar även mycket med konsultation.

Jag sköter allt själv. Förutom alla uppdrag all pappersarbete och löpande bokföring.

Min blogg är mer en hobbyverksamhet för att jag älskar att skriva och fotografera. Det blir som en blandning av jobb och hobby.

Dessutom så har jag i rasande fart hamnat i filmbranschen och åker på olika statist/film och reklamjobb titt som tätt. Detta är också mitt jobb. När jag började med film så var det lite surt och jag fick kommentarer om att de hade “riktiga jobb”. Men vad är ett “riktigt jobb”? Ett som man går till varje dag prick klockan 08:00, en timmes lunch och diverse fikaraster för att sedan stämpla ut för hemgång samma tid exakt dag ut och dag in….

På vår/sommar jobbar jag i en handelsträdgård som butikschef/ansvarig och som digital marknadsförare (naturligtvis). Dessutom så hänger jag mycket nere vid sporthallen och försöker hjälpa till med innebandyn så gott det går. Bara för att jag gillar det och älskar att se människor utvecklas.

Jag är i.a.f grymt nöjd över att designat mitt egna liv och jobbsituation. Bara för att jag KAN! Vill och vågar.

I allt detta så har jag fått med mig maken på flertal inspelningar och detta berikar så klart våra liv ännu mer! Inte bara som inkomst utan för konstens och vår utvecklings skull.

Ett lite personligare inlägg. Nog om mina funderingar men ibland måste man få saker sagda. Vill du säga något? Speak!

EGEN FÖRETAGARE, STATIST, SÄSONGSARBETARE, IDEELL ARBETARE

I söndags var både jag och maken på inspelning. Härligt gäng med människor som det brukar vara på set.

Igår var jag iväg själv och fick då agera civilpolis. Det roliga med statist/filmjobb är att man efter ett tag möter samma människor. Är så glad att jag valde in detta i mitt liv ♥

EGEN FÖRETAGARE, STATIST, SÄSONGSARBETARE, IDEELL ARBETARE

Dagens outfit! Så civilig så!

Dagens sköna skor.

Dagens lunch! Skaldjurslasagne. Mums!

Ha det så fint där ute nu! Det är riktigt regnrusk ute så jag får passa på att sitta på hemmakontoret och fakturera och bokföra idag. Kaminen sprakar så gott och värmer och från ugnen sprider sig en ljuvlig doft. Blir en låndragen maträtt till familia ikväll och så PASTA för bövelen! Det är internationella pastadagen!

Återkommer senare idag med en riktigt trevlig pastarätt!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *