SMÖRGÅSTÅRTANS DAG 2017

Posted on Posted in .RECEPT & MAT, mingelmat

Hej Smörgåstårtans egna dag i dag! Denna klassiker som man antingen älskar eller inte tycker om alls. Jag tillhör såklart den första kategorin och älskar såklart en stor bit av det godaste. Naturligtvis biten med räkor.

Jag har gjort många smörgåstårtor genom åren. Började som liten hemma och tog över med van hand när jag extra jobbade en sommar i stadens matvarubutik. Här hittar ni de senare skapelser men ni förstår hur jag haft det när det har kallats till fest och baluns och smörgåstårta kommit på tals! Här lite inspo!

Receptet med skapelsen nedan som jag gjorde till barnbarnets 4-års kalas kommer! 

(Fyller på det här nedan sedan)

 

Share Button
Dela gärna! <3Share on Facebook3Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

1 kommentar “SMÖRGÅSTÅRTANS DAG 2017

Lämna gärna en kommentar!