♥ kidsenFAMILJLIVET

FJORTON ÅR

Ingen vanlig fredag idag inte!
För idag fyller vår “minsting” AKA “lilleman” 14 år! Hipp hipp!

Det kommer lite om min förlossning nedan så är ni känsliga eller inte vill veta om hur min var så hoppa över texten efter andra bilden. Scrolla fort som f-an m a o!

Lite suddiga och avfotograferade foton. Har dessa digitalt också men ooorka fixa med det när man har för mycket att göra men ändå vill dela med sig! Jag vet som fotograf att man måste vara jättejätte noga med perfekta foton på sin blogg…. Eller? Vem vill ha allt så förbenat perfekt jämt? Jag brukar använda mig av mobilfoton när man är ute på t.e.x ett statistjobb eller när vi springer…. Ta foton och publicera för att inspirera er -mina kära läsare! Släpa runt på en systemkamera för att få den perfekt bilden? Jo som ofta men ibland för det lov att bli (parenteser) här i livet och lite mer icke perfekt och igenkännande!

Höggravid till vänster. Blev jättesjuk i influensan över jul och nyår 2003 (enda gången jag haft flunsan). Fick Hepatos! Vilket innebär att levergaser sipprar ut och det kliar under huden så förskräckligt! Först trodde BM att jag var torr i huden. Trodde inte riktigt på mig och det var maken som fick ringa upp och säga till på skarpen så att jag fick komma in på blodprov. Då jäklar blev det fart. Hade aldrig hört talas om detta och ingen sa någonting om att de skulle vara farligt för barnet. Vilket det visst är och risken för komplikationer och dödföddhet finns en risk för på 10%. Tid på Akademiska sjukhuset fick vi och hon var inte nådig den barska och brutala kvinnan som undersökte mig. Vid senare eftertanke skulle man helt klart anmält henne. Hon var riktigt otäck och grävde runt så det gjorde riktigt ont. (Jag brukar inte gnälla och har hög smärttröskel). Blev tillsagt att i stort sätt stanna kvar för igångsättning. Men jag ville hem och ordna lite över helgen så måndag 19 januari skulle jag tillbaka för igångsättning.

Jag hann hem och fixa det sista innan lillebror skulle komma “på beställning” som jag inte alls tycker om. Naturen har sin gång. Gjorde en gipsmage och köpte hem blöjor.

Två veckor före bf så var det dags att träffa vår lille pojke eller tjej. Här har vi inte öppnat paketen före julafton så att säga. Tyckte det var jättetråkigt och jag fick någon slags ballong som skulle öppna upp samt dropp. Hände ingenting. Tillslut ökande de droppen och då hände det grejer. Det gick fort och jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Kändes som om någon satt inuti och skar, sågade i mig. Kommer ihåg att jag sa till maken att -Inte ett barn till!!!

Haha! Dropp is the shit m a o. Nåväl, välskapt fem fingrar fem tår liten blondie blev snabbt namnad ISAK ♥

FJORTON ÅR

Innebandy i tidig ålder vänster är från 2007 (3 år)

Bröderna grus i ur och skur ♥

Alltså detta hår!!!

Älskade “lilla” stora pojk ♥ Nu blir det kalas och firande i dagarna tre.

Morgonens frukostbricka ♥

Hemligheter.

3

Lämna gärna en kommentar!