hallen,  HEMMA HOS

HEMMA HOS – hallen

Godmorgon!

Och välkomna hem till oss! :)

Idag får ni kika lite i hallen! Just nu är det helt OK, men det börjar bli dags att ta bort bröstpanelen vi satte dit för X antal år sedan då alla våra fyra barn bodde hemma…. Ni vet väl att panel i en hall är rena rama räddaren och man slipper att tapetsera/måla om hela tiden. Hallen måste vara det rum som det nöts mest i?150909_7
Där vår stora spegel hänger i dagsläget var det förut ingången till köket innan vi byggde om.Tavlan till höger är den berömda om gotlandsdörrar, tja mycket går i gotlandsanda här också med stenar och fuskfår.
150909_8
En riktigt gammal handgjord tavla! :) Yepp! Fotona har jag tagit på Gotland :)
150909_1
Japp! Vi har INGA hatthyllor, skohyllor eller annan förvaring i vår hall förutom denna krok för gäster! Det är sååå skönt att komma hem till ett rent hem utan en massor skor och plagg som hänger och slänger överallt!150915_15
Trappen upp till barnens rum, stora lekplatsen (loungen) samt mitt kontor & gästrum.150915_16
Ett hjärta för varje barn som bott i detta hus ♥150909_4
LOUNGEN stöpplade jag snabbt och enkelt och irden inbjuder till en massa ordlek, LO, UNG, UNGE, GE, GEN.150909_6
Enkelt möblemang en soffa klädd i fuskfår och rymmer hockeyprylar bl.a. Under har vi typ en miljon löparskor ;) Och under trappan så har vår hund (han på bilden) ett av sina platser.150909_2
Vy in mot matrummet.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.