♥ kidsen,  FAMILJ,  HEMMA HOS,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  SPORT,  träning,  vardagsrum

13 SOLIGA KM, INNEBANDY & NYTT I VARDAGSRUM

Hej sköna söndag! Hur har ni det? Här vaknade vi enligt tradition innan åtta och kikade på Vasaloppet och laddad upp med pastalunch innan vi drog ut på ett soligt distanspass. 13 km in på kontot varvat med löpskolning. Så härligt med en kropp som svarar och vill springa (läs knä) Kan inte vara gladare över detta nu!

 

Helgen kan stavas innebandy. Tre matcher blev det en i fredags då föreningens A-lag seriesegrade och går upp i div 2! Så kul! Igår var det IFU arena som gällde för vårt lag och sedan hem till hemmaplan då äldsta sonen hade match! Mello efter det och lite nattsudd.

 

Har förnyat lite i vardagsrummet. Nytt överdrag till min fåtölj, det gamla hade börjat ramla sönder! Troligtvis för att jag använder armstödet som musmatta :P

Nya kuddvar i vitt och antracitgrått snyggt grafiskt mönster. Fortfarande vitt och svart och rött som accentfärg som gäller här hemma. Är lite sugen att ta in lite blått till sommaren. Går förbi Indiska nästan varje dag och blir så inspirerad! Få se! Är annars nöjd med vårt svart-vita hem. Maken fixar i köket i dag med en vägg i trä som blir så snyggt! Ni får se sedan!

13 SOLIGA KM, INNEBANDY & NYTT I VARDAGSRUM

13 SOLIGA KM, INNEBANDY & NYTT I VARDAGSRUM

Älskar att fixa inför stundande SS17! Lite små projekt på G i villan så det är som vanligt till att ta vara på alla ledig stunder. Men mest känns det som….

Nu ska jag snart njuta av en god ugnsbakad fläskfilé och lite söndagsmys med famlia iaf! Fortsätta att titta på någon serie eller film. Hoppas att er söndag varit kreativ, sportig och göttig!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *