FAMILJ,  HEMMA HOS,  LIVET,  master bedroom

HAPPY FRIDAY!

Hej fredag!

Happy  friday!

Är ni laddade inför helg?

Jobbar ni eller är ni leeeeeediga?

Här går jag av 15:00 idag och sedan tar jag välförtjänt helg med familia ♥ Varit uppe i ottan denna vecka och jobbat med mitt egna så jag ser framemot lite längre sovmorgon än 0600.

 

Är lite i inredar-projekt-tagen och tänkte skapa moodboards i helgen. Nu när ljuset kommer tillbaka igen och våren faktiskt nästan är här i Roslagen så börjar det klia i fingrarna igen att sätta igång med trädgården.

Det blev ju sååååå bra med vår nysnickrade altan förra året och lite nytt såsom stolar, grill osv. Tänkte fortsätta lite till och så har vi andra projekt att sätta tänderna i. Vår trädgård! De 20 åren vi bott här så har den gått från en naturtomt med stora stenbumlingar till en riktigt fin oas (som folk uttrycker det). Ska fota av lite gamla bilder sedan så får ni se.

Men HÄR har ni ett inlägg om vårt altanbygge från förra året.

Annars så går vi mot säsongsavslutning för innebandyn snart. Bara några matcher kvar för grabbarna och helt ärligt ska det bli lite skönt att inte ha just det inbokat varje helg. Det kommer såklart att bli jobb för mig men även någon ledig helg så att man kan göra saker i hemmet och springa långpannor.

Längtar efter våren nu och allt vad detta innebär!

Vad ska ni göra i helgen?

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *