löpningLÖPNING & TRÄNINGlopp

STHLM TRAIL RUN

Har haft en heeeelt underbar dag med maken idag! Startade tidigt med grötfrukost och Litomove som jag som Buzzador testar/buzzar i tre månader just nu!

Dagens äventyr var STHLM trail run som hade urpremiär i lill-Jans skogen på norra Djurgården. 5KM var distansen och den var lagom lång för en rätt otränad som jag var idag… Backigt som sig bör och skogsstig (trail). Dock hade jag förväntningarna att banan skulle vara tuffare! Med tuffare menar jag rötter, stenar och lite mer obanat. Tuffast var som vid springcross hoppbacken! Fick en svacka vid 3KM men kom igen. Hornen växte väl lite och efter hoppbacken var det fullt ös nedför och precis som jag gillar med stenar, trädrötter och hinder. Hade den snabbaste km-tiden på slutet. Antar att jag tjuvhöll på kraft och sedan fick gasa ur. Trevlig lärdom att veta att jag har lite mer att ge.

 

STHLM TRAIL RUN

Bajamajorna! Lagom många! ;)

 

STHLM TRAIL RUN

 

Ljuvliga vitsippor på Djurgår´n

 

STHLM TRAIL RUN

 

Puss på dig älskling ♥

STHLM TRAIL RUN

 

STHLM TRAIL RUN

Drog till Uppsala för att handla lite saker och käka på MAX. Testade deras nya smaksensation……. Mja…

 

Helt otroligt att min “funrun” resulterade i en 52:a plats av 546 startande kvinnor….

Naturligtvis blev det Prosecco och grillmat på kvällen som fortsätter med hockey, musik och en riktigt skön känsla i kroppen inför alla andra inplanerade lopp.

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *