JOBB,  LIVET,  statist

ADVOKATEN

Men hejsan! Har varit helt off här sedan i torsdags och bara haft en underbar familjehelg i underbara Spiktorp, F, Stråssa med omnejd! Det var dags för vår RFYL (Run for your lives) helg med hela familjen!

Galet kul att bli jagad av zombies och göra detta med familjen. Uppskattade det verkligen och det kommer att bevaras väl i min minnesbok.

Kom hem i söndags och upp arla igår morse då jag bilade in till Stockholm för ännu ett statistupdrag! Denna gång var det Jens Lapidus Advokaten som blir till serie med premiär i oktober.

En av de bättre statistdagarna med ett grymt bra team. Underbar miljö som jag tyvärr inte får visa er. Som vanligt visar jag er bilder på min outfit som jurist på en av landets elegantaste och bästa advokatbyråer.

Fick en fin knut av makeupartisten.ADVOKATEN

Jurist Ann. Egna kläder till inspelningen denna gång.ADVOKATEN

Dagens skor. Superduper gamla lackskor som har hängt med i många år och modevisningar.

Dagens lunch. Alltså bland det godaste jag ätit!!! Måste bara helt osponsrat få länka till cateringfirman KockRocken och ge dem cred för denna lunch! Allt var perfekt och urgott! Focaccia var lite oljig och krispig på ytan och sammetslen lagom segt. Kycklingen perfekt marinerad och grillad. Sallad och en supergod vinägrett. Måste leta upp recept på detta!

En bra måndag mao!

Återkommer med inlägg om vårt lopp och vår trevliga vistelse på Spiktorp lite senare i veckan. Tror det lgger någon tidsinställt recept och väntar också.

Ha det gott, trots det är vått! Regn behövs verkligen nu!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *