JOBB,  LIVET,  statist

MORDEN I SANDHAMN

I fredags var det dags igen att kliva in i rollen som polis. Vi åkte redan torsdagskväll till makens brors familjs stuga på Värmdö och sov över. Halv fem ringde klockan att det var dags att bege sig till Stavsnäs där jag mötte upp resten av statistgänget ( 2 st,  1 stuntman och Linus Wahlgren). Taxibåten Amore tog oss snabbt till SANDHAMN. Väl där möttes vi upp Peter statistansvarig som tog oss till ett hus on location där vi mötte upp delar av teamet och fick klä oss i dagen outfit. Jag var polis men skorna var för trånga men nemas problemas jag hade mina löparskor på mig som tog mig till set där jag bytte när det var dags. Som vanligt kan jag inte avslöja något mer.

Men om jag hade kul? JAAAA! Världsklass på teamet! Kände mig riktigt bortskämd när den söta assistensen hela tiden gav mig en varm lång jacka och hämtade när det var dags för action. Vilken härlig service!

MORDEN I SANDHAMN

MORDEN I SANDHAMN

MORDEN I SANDHAMN

MORDEN I SANDHAMN

Sandhamn så vackert! Efter inspelningen så strosade vi runt och fotograferade denna underbara miljö. Vi hittade Noras hus också.

Fler foton från Sandhamn kommer i ett eget inlägg. Älskar verkligen både statistjobb som tar en ut på nya platser att upptäcka ♥

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *