.RECEPT & MAT,  äta ute

PITCHERS & HJÄRTATS BAR

Försöker att lägga in mina tips på restauranger och så när vi är ute och flänger. Här kommer dagens tips eller kanske varning?  Inte vet jag men jag förväntar mig mer av en restaurang och dess personal. Detta inlägg kan verka lite otrevligt men det är absolut inte min mening. Jag bara framför min och mitt sällskaps intryck och mening av just vår stund på restaurangen.

Jag kanske är extremt kräsen? Men jag vill att när jag går ut och äter få en shysst och trevlig service av personal. Dessutom förväntar jag mig schysst käk också. Jag har typ ALLTID otur vid restaurangbesök. Det är alllt från hårstrån i pizzan till stora fingeravtryck i cheescaken. Riktigt dåliga köttbitar och oengagerad personal. Eller så är jag bara gravt yrkesskadad ;)

Tyvärr så var nog inte personalen på topp i söndags då vi begav oss till Pitchers som ligger på Mariatorget, Stockholm.

Folktomt inne eftersom de flesta valde att sitta ute denna eftermiddag och det fanns inte plats för vårt sällskap på den minimala uteserveringen heller.

Drickabeställningen gick snabbt. och även matbeställningen men där tar liksom det slut. Två av oss valde hamburgare och det var stor skillna mellan dessa min var torr genomstekt och maken var både rosa och torr på samma gång.

Jag är extremt närvarande när det gäller service. Servitrisen fick gå med maten i omgångar. Drog inte en gång på smilbanden. Önskade oss inte en smaklig måltid och var inte fram en ända gång för att höra om allt smakade och var bra. Kunde kanske varit bra eftersom jag fick två stora benbitar i min högrevsburgare. Istället stod hon i baren och petade näsan med en papperservet och pillade på mobilen. Så oproffisigt.

Vi fick be om mer dryck. Och tillsist även notan. Jag hade lagt fram benbitarna på servettern över min mat men fick ingen reaktion utan det ända hon sa var om hon kunde ta tallriken. Inte ett leende inte någon kommunikation.

Trist!

Stället, restaurang är trevlig på alla sätt och vis! Trevlig atmosfär osv. men saknar service. Hoppas att de bara hade en dålig dag. En riktigt dålig sådan.

Tips till folk inom restaurangbranchen är att se varje gäst som en helt ny och som ska ha precis samma goda service varje gång. Betyder detta att du inte kan le eller mår bra att du behöver le så byt yrke! Det är kul att vara serviceminded och göra andra glada genom sitt leende och trevliga sätt. Tipselips!

PITCHERS & HJÄRTATS BAR

PITCHERS & HJÄRTATS BAR

Min instabild ser väldigt god ut men skenet kan bedra…

 

Nja av fem malmbugare så får detta ställe endast malmburgare_poangmalmburgare_poang och detta är en helhetsbedömning som vanligt.

Vi fick bege oss till mysiga Hjärtats bar och ta en bira efter detta. Mysigt är det att sitta ute och njuta. Ett riktigt härligt avslut på dagen och fullpott med 

PITCHERS & HJÄRTATS BAR

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *