♥ vi,  äta ute,  FAMILJ,  LIVET,  RESOR & SEMESTER,  Stockholm

STOCKHOLM , DONKEN & LIVET DE LUXE

Oturligt nog lyckades maken och jag med att hamna i Stockholm på kvällen och chansen att beställa mat runt 21:00 var intill obefintlig och vi var så hungriga så det fick de bli närmaste donken. Föredrar Max alla dagar i veckan men matnöden har ingen lag så det fick bli MC Donalds vid Slussen. Usch och fy vad trist! Jag hade ställt in mig på ett mål men dressingen var slut. Maken beställde sin sedvanliga specialare, inget komplicerat och jag tog någon dubbel cheeseburgare. Vi småsprang till vår logimente. Makens brorsas lägenhet som ligger perfekt nära till allt på Söder. Så tacksam att vi får låna boende ❤️

Väl ute på balkongen med varsitt glas rött skulle vi sätta tänderna i maten… Ost!! Massor av ost över hela makens burgare! Det är inte första gången detta händer så de skrapades och sköljdes unde vatten för att tillslut hamna i micron och sedan täckas med ketchup… Så tyvärr Mc Donalds Slussen! Inga Malmburgare till er. Typ aldrig mer.

Men från skitdåligt till topnoch gick vi ut efter vår första filminspelningsdag till Lillys burgers, Joel Kinnamans ställe. Lillys kommer att få ett helt enkelt eget inlägg som kommer senare.

Trots urdålig kvällsmat så hade vi det mysigt på balkongen och lyssnade till Stockholm som gick i vila.

Åh så fint det såg ut att vara innan vi öppnade våra askar. Hahaha!

 

 

STOCKHOLM , DONKEN & LIVET DE LUXE

Dag ett i el Stockholmia var det långpanna på filminspelningen av Advokaten. Tidig morgon och sen kväll. Mer om det i ett eget inlägg!

På kvällen drog vi ut i ett lugnt Stockholm för gott käk och liten drink & pubrunda.

STOCKHOLM , DONKEN & LIVET DE LUXE

 

Lakrits & violdrink på Malmen.

N a t u r l i g t v i s så kunde jag inte låta bli att fota denna vackra Maria Magdalena kyrka.

 

Hoppe hope hare….

Kvällsmaten köptes på MAX´s drive in på Värmdö. Mums!!!!!!

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *