LIVETmodeMODE & SKÖNHETshopping

NYSHOPPAT HOLMLUNDS RAY BANDS

Äntligen skaffade jag mig nya glasögon! Mina gamla har jag haft i typ 13 år! Och nu var det så illa att de ramade ihop av ålderdom. Haha! Då är det bara att boka tid hos optiker och jag gjorde synundersöktning och separat ögonundersökning eftersom jag har mest linser. Tryckte ögonen (med lyfttryck) också för att kolla risk för starr och just nu så såg allt bra ut. Phu! Ingen förändring på synen så styrkorna blev detsamma. Tacksam.

Har velat ha Ray Bans klassiska Aviator länge nu så jag slog till på ett par sådanna. Veckan innan shoppade jag även solglasögon i samma model…

NYSHOPPAT HOLMLUNDS RAY BANDS

NYSHOPPAT HOLMLUNDS RAY BANDS

Var in på Holmlunds där yngsta dotra jobbar och shoppade loss lite :) De har verkligen ett brett sortiment så det bliv lite av varje med betoning sommarsemesterplagg men även lite sensommar/höst. Tex den ursöta omlottkoftan.

Blir alltid så nöjd för min dotter vet exakt vad jag passar i så hon plockar fram och jag vill bara ha typ ALLT!

Har även nätshoppat mer plagg och tingest. Får visa mer sedan! Ny glugg till kameran då den gamla verkligen sjöng på sista refrängen och en riktigt praktisk och snygg (!) kameraryggsäck. Näpp! Nu kallar solen denna semestervecka nummer fyra! Riktigt härligt väder här på ostkusten idag.

Återkommer senare med uppdateringar kring vår underbara helg i Stockholm!

0

Lämna gärna en kommentar!