HEMMA HOStonårsrum

TONÅRSRUM 2017

I somras gjorde vi en makeover av yngsta sonens rum. Har heeelt glömt att visa! Finns inget roligare än att renovera, inreda och göra fint hemma! Stora som små projekt är alltid roligt!

Största projektet vi gjort är när vi byggde ut vår villa 2004 lagom sådär när just vår yngsta AKA lilleman föddes. Roligt med en hel vår, sommar och höst fylld med planering och jobb.

Får ta fram lite foton från arkivet sedan och visa lite från “den tiden”. För jisses vad vårt hus har varit med om! Fyra ungar och ett hus & hem som växt med dem! Väggar som byggts som rivits, alla dessa tapeter, ommålningar, möbler och fillijox! Trädgården likaså! Från stenig naturtomt till dagens prunkande gröna oas.

SåHÄR såg rummet ut när han var nio!

Maja, som vi var kattvakt åt i somras fastnade på en bild under renoveringen.

Innan! Svart vägg.

Enkelsäng och ett typiskt tonårsrum! Det viktigaste. Dataplats säng och garderob.

Efter: Hög säng med plats för dataplats under. Vitmålad vägg för att släppa in ljuset istället för att “döda” det.

Gamingstol med fartränder.

Palettblad eller Nässla som den också kallas.

TONÅRSRUM 2017

TONÅRSRUM 2017

TONÅRSRUM 2017

Anslagstavlan!

Mer inspo hemma hos hittar ni HÄR! Eller söker ni på hemma hos.

Blev jättesugen att börja bläddra i fotoalbum och de digitala arkiven och kika på HUR fantastiskt mycket jag och maken har gjort under alla dessa 20 år i villa Malmborg ♥ Ett tips till er som gillar att göra film och så är att gör det! Ta er tiden och samla ihop foton, filmer och musik från det året (viktigt!) och börja skapa minnen! Såååå kul att se! Har filmer från inflytt t o m 2006 så det saknas de senaste 10 inser jag nu i skrivandes stund! Phu! Time flies! Just nu så priar jag vår Greklandsfilm som snart har premiär här hemma ;)

0

Lämna gärna en kommentar!