.RECEPT & MAT,  ♥ vi,  äta ute,  FAMILJ,  LIVET,  NÖJE,  RESOR & SEMESTER,  Stockholm,  TIPS

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

Hej fredag! Vad härligt! Slutet på en vanlig vecka och in i en lite lugnare helg än förra! Tacksamt! Bara två innebandymatcher imorgon vilket är efterlängtat, vi missade förra helgens när vi var i Stockholm och sprang och bodde över på Park inn by Radisson uti Solna!

Stort och fräscht vanligt hotellkomplex. Trevlig personal och en riktigt godkänd frukost!

Man parkerar direkt under hotellet och tar hissen upp till receptionen. Ingången för icke bilister är vi Solna köpcentrum. Köpcentrumet är rätt stort och har mycket att erbjuda. Vi kikande inte runt så mycket utan vi gick en promenad till Mall of Scandinavia istället och det var STORT!

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

Vi blev uppgraderade till lite större boende och det var perfekt och lagom för oss! Stilrent och sparsamt med inredning. Schysst utsikt och sängarna var underbart sköna!

Liten kaffe/tehörna.

Fräscht badrum med badkar, som kanske var i det kortaste lagret men dock ett badkar att slappna av i efter helgens första lopp!

Minibar och kassaskåp.

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

Utsikten var så vacker med alla höstlöv på träden nedanför.

Naturligtvis åkte vi högst upp för att spana in gymmet! Jättefint och hade vi inte ett lopp att springa dagen efter så hade vi garanterat rivit av ett pass här!

Hahaha! Ett litet gymtest förlänger alltid livet ;) Har visst blivit våran grej nu! HÄR finns lite från Hotell Kung Carl.

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

Mums och tummen upp för en väldigt trevlig hotellfrukost!

Älslingen ♥

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

 

På eftermiddagen dagen innan spatserade vi till Friends arena och intilliggande Mall of Scandinavia!

Vår middag intog vi på Melkers Anderssons och Danyel Couets VIGÅRDA. (jättesnygg hemsida!) Typ som en Max, Donken fast bättre! Lite mer som Lilys burger som är en stor favorit hos oss. Gillade konceptet med det rejäla, lantliga touchen på inredningen. De blå hängselbyxorna på tjejerna som plockade disk och höll ordning. Bra på att torka av borden och hålla fräscht. Gick relativt snabbt att få in maten också!

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

Det ingår en valfri dressing i menyn vilket är trevligt. Ja allt ingick, en liten blandsallad som var riktigt trevlig och god, pommes eller något annat tillbehör och så burgaren såklart! Jag valde en cheddar & bacon och maken en dubbelburgare.

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

 

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

PARK INN BY RADISSON SOLNA & VIGÅRDA

Min vackre make ♥

Det kan inte annat än att bli malmburgare_poangmalmburgare_poangmalmburgare_poangmalmburgare_poangmalmburgare_poang Malmburgare (full pott) för detta snabbhak! Prisvärt och god öl var det också och så klart bästa sällskapet!

Så synd att bilden blev suddig! Men jag gillar verkligen den klarblå himlen och kontrasten med rektangulärt och  cirkulärt.

 

Vilka är dessa gubbar som sitter mellan Friend arena och MOS? Gissa!

Hoppas ni får en underbar helg! Det ska vi ha! Nya äventyr är inbokade nästa vecka så vi vilar oss lite på söndag allt! Julsuget börjar komma! Lite härligt faktiskt. Blir nog en julfilm och lite planering.

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *