BUZZADOR,  SAMARBETEN,  TEST,  TIPS

BUZZADOR PHILIPS ROBOTDAMMSUGARE

I samarbete med Buzzador.

Jag blev utvald av 10 personer, buzzadorer att testa en robotdammsugare från Philips.

Innan har jag alltid tänkt att det är en onödig pryl, funkar den verkligen? Tar den upp allt skräp, damm och partiklar från golvet?

Har nu haft min nya vän! ett par veckor och jag använder den dagligen. Den är så otroligt trevlig och sköter all dammsugning av vår villa som är 200 kvm. Vad gjorde man innan den kom in i mitt liv?

Den är verkligen till en stor hjälp! Jag hinner med att göra så mycket annat medan den gnor runt på golven.

Vi har en hund, Dizel som var lite skeptisk i början och gick gärna undan. Men nu bryr han sig inte om den när den surrar runt hans sovbädd.

[KGVID]https://www.unforgettable.se/wp-content/uploads/2017/11/robot1.mov[/KGVID]

Det fiffiga och som jag gillar är att man kopplar upp robotdammsugaren mot en app Smart pro och styr sedan själva städningen via den. Första gången gör man några enkla inställningar och kopplar upp sig mot WI-FI. Allt är enkelt förklarat med ord och bild i appen så enklare kan det inte bli.

Du kan naturligtvis också starta roboten manuellt via panelen på maskinen.

När du startat igång dammsugsroboten så får du meddelande direkt i din mobil när den praktiska smutsbehållaren behöver tömmas, om den har problem, t.e.x om den har fastnat eller har fått för mycket hårstrån uppsnurrade under sina borstar.

När du tycker att den städat klart är det bara att beordra den att återvända till laddstationen. Så himla smidigt och enkelt.

Man kan schemalägga städtider, köra på turbo och ställa in hur man vill att roboten ska städa. Toppen!

Robotdammsugaren är utrustad med TriActive XL ett extra brett munstycke dessutom får man med sig en virtuell vägg som man kan placera ut där man inte vill att roboten ska ta sig fram. Superbra om man t.e.x har öppen planlösning. Jag använder den ofta mellan matsal och hall.

Robotdammsugaren kan köras i upp till 120 min innan den behöver laddas, och då automatiskt återvänder till laddningsstationen.

BUZZADOR PHILIPS ROBOTDAMMSUGARE

BUZZADOR PHILIPS ROBOTDAMMSUGARE

BUZZADOR PHILIPS ROBOTDAMMSUGARE

De blå borstarna borstar effektivt upp skräp. Är lätta att ta bort och rengöra.

BUZZADOR PHILIPS ROBOTDAMMSUGARE

Under locket hittar man behållaren som samlar upp allt skräp. Lätt att tömma och med filter som också är utbytbart så hindras små partiklar att lämna behållaren.

Direkt feedback i din mobil via appen! Jag gillar det väldigt mycket!

Förutom att den är effektiv så har en en riktigt snygg design också! Guldrosé som man blir glad av.

För mig och familjen så får den bara goda ord. Vilken härlig städhjälp vi fått av vår numera namnade Råttjägaren.  HÄR hittar du mer information om din effektiva städhjälp!

Tack för att jag fick testa denna robotdammsugare Buzzador!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *