♥ vi,  FAMILJ,  filminspelning,  JOBB,  JULEN,  LIVET,  statist

1 DECEMBER JULMÅNAD ♥

Hej första december! Julmånad ä n t l i g e n!

Vi började morgonen med att kika på julkalandern jag och yngste, Trots sovmorgon så var han uppe. Varm choklad med marshmallows och ost & skinkmacka samt de sista två av mina saffransgrottor.

1 DECEMBER JULMÅNAD ♥

1 DECEMBER JULMÅNAD ♥

Tycker att den verkar lovande i år igen! Gillade verkligen Sagas jul som gick förra året. Denna Jakten på tidskristallen verkar lite för större barn, Passar oss utmärkt m a o.

Veckan som gick har gått i rasande fart. En avstickare till Stockholm för filminspelning av ny humorserie tillsammans med maken. Fullt med jobb i egna företaget och igår “torsdagshäng” med mor som yngsta dotra kallar det.

 

Gårdagens fastfood hemma. Fish & chips.

Idag mysstart och sedan full fart i hemmakontoret.

Kvällen bjuder på sedvanlig innebandyträning med grabbarna, Klä julgranen och lite SPA-bad. Sedan rullar lördag igång med tidig match med uppehåll på dagen då vi ska börja röja och organisera lite i vårt förråd uppe. Sen bortamatch på kvällen och sen hemkomst. Får kika på Så mycket bättre en annan dag.

Söndag blir långpannedag och lite julfix.

Veckan efter rivstartar i Stockholm som polis och sedan är det mycket möten, jobb och trevligheter inplanerade. Lördag 9 är det dags att slå upp julportarna till Upplandsblomman igen och sedan kör vi på till dan före doppare dan!

Kommer m a o inte ha problem med att få tiden att gå! Men I love it!

Trevlig helg!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *