♥ barnbarn,  FAMILJ,  filminspelning,  JOBB,  LIVET

FILMINSPELNING MED BARNBARNET

Igår var det dags för lille V (4 år) att hänga med mig, mormor på filminspelning. Vi åkte med morfar (min man alltså) och tog en fika på Espresso house på samma gata som inspelningen skulle ske. Det blev stor chokkladmuffins och tomtelatte åt mig och maken. Mums!

Jag och Valentin var skådespelare tillsammans med två andra.

Nomnom!

filminspelning med barnbarnet

filminspelning med barnbarnet

Som vanligt så säger jag ingenting förrän denna humoristisk kortfilm släpps! Och det roliga är att den kommer ut snart snart! Inte alls som de andra produktionerna när man minst får vänta ½-1 år innan de kommer ut på tv eller bio.

Valentin var så duktig! Imponerade stort på mig och teamet att han gjorde precis som man sa och fick även en replik på slutet! Mormor lille skådis.

Ni får hålla lite koll här inne så ska jag länka till film och visa mer foton från inspelningen när den gått live.

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *