HEMMA HOS,  SAMARBETEN,  TIPS

ÖPPNA DIN GARAGEPORT!

Sponsrat inlägg i samarbete med Bygg hemma.

Så här i vintertid så smider vi planer på vad vi ska göra exteriört nästa sommar 2018! Tycker det är så kul att lägga planer så här års. Vi ska fixa lite interiört med start januari först men sedan när vädret tillåter och solen strålar värmer ska vi panela om vårt garage och måla den samt villan.

Tänk att det var 15 år sedan nästa år som jag gick med ett litet frö i magen och målade om huset från rött till nuvarande grått. Älskar stilrena gråa, vita toner på hus! Röda hus ter sig bäst på landet tycker jag. men det är min åsikt.

I samband med exteriört renovering ska vi fixa entrén också. Det lutar också att vi byter garageport! Den nuvarande har en spalt nedtill så att grannkatterna smyger in och värmer sig på bilen. Inte speciellt trevligt med tassavtryck och på en av bilarna har vi t o m fått repor av kattklor. Så ny garageport står på önskelistan och efter att kikat runt lite på nätet hittade vi Bygg hemmas sida.

Vi har en takskjutport nu och tycker att det funkar finfint! Behövs inte en integrerad dörr eftersom vi inte har ett kombinera garage/förråd utan vi har dem åtskilda med egna ingångar.

Här har jag valt ut mina favoriter. Här på Bygg hemmas sida kan du kika efter din favorit när det gäller garageportar. Finns många olika varianter och färger.

Takskjutport Hörmann LPU42 M-Profil Vit

ÖPPNA DIN GARAGEPORT!

 

Takskjutport Hörmann Årets Port Med Motor M-Profil

ÖPPNA DIN GARAGEPORT!

Takskjutport Hörmann LPU42 S-Profil Vit

ÖPPNA DIN GARAGEPORT!

Handsändare Hörmann HS 5 BS

 

Handsändare HS 5 BS mattsvart med 4-knappfunktion, plus avläsningsknapp och BiSecur för säker kryptering, med denna slipper du gå ut i ruskväder för att kontrollera att porten är stängd.

 

Kodlås FCT 3 BS är ett alternativ till fjärrkontrollerna. Detta är ett väggfast kodlås med trådlös installation som styr upp till 3 funktioner. Kodlåset har knappbelysning och en säker kryptering med BiSecur.

BiSecur
BiSecur är ett säkert kodsystem med en stabil, störningsfri räckvidd. Med BiSecur kan du vara säker med att obehöriga inte kan kopiera din fjärrkod. Systemet har kontrollerats och certifierats av säkerhetsexperter vid Ruhruniversitetet i Bochum och har samma säkerhetsnivå som din internetbank.
Nu börjar man bli lite sugen på vår och sommar så att man får sätta fart, eller hur?
Alla foton med tillstånd kommer från bygg hemmas hemsida.
Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *