.RECEPT & MAT,  ♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  FEST,  HEMMA HOS,  HÖGTIDER,  jag & mor,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  nyår

NYÅR 2017

Hej! Tog ett par dagar att komma in i 2018! Men nu är vi här och jisses så roligt detta år ska bli!

Ser så framemot det och alla våra mål och planer!

Men först bokslut och årets så ska årets sista dag komma på pränt och hamna i arkiven här på min sida.

Vi avslutade året med att dagen innan preppa och fixa så mycket som möjligt vilket gjorde själva nyårsafton stressfri! Vi tog årets sista träningspass, backe och förberedde oss inför baluns!

Av sju bokade lopp genomfördes alla! Årets mål kommer i ett eget inlägg.

Kottar och backe hör ihop som Yin och yang.

Årets dukning gick som alltid i glittrigt guld och silver. Köpte en blomsterkvast på COOP som jag använde mig av för att skapa årets blomsterdekoration på bordet. Använde mig av blåbärsriset jag haft till jul också och tillsammans blev det en fräsch lite vårlikt. Två sorters servetter bröts samman till ett. Effektfullt och snyggt om ni frågar partiska jag.

NYÅR 2017

NYÅR 2017

Köpte tre puffar som fick hänga över matbordet. Snygga så de får hänga kvar till grabbarnas födelsedagar.

Litet V barnbarnet fick julklappar och han blev sjukt glad efter sin Power Ranger outfit!

Hämtade lilla mor för ingen sitter ensam på årets sista dag ♥ Fixa lite snacks innan förrätt. Superenkla och supergoda chips med löjrom och creme fraiche. Nomnom. Lite blandade oliver, och korvar, skinka och brie.

NYÅR 2017

Förrätt. Krämig lobster roll. Nästa gång ska jag ha ännu en hummer att fördela på när jag serverar! Men denna blev jättegod! Brioche är ett måste! Korvbröd göre sig icke besväret! Godast om man kör den varma i ett toastjärn eller dylikt.

Huvudrätten oxfilé med vitlöks/chilismör, rödvinssås (som skar sig men fick gott betyg), gräddsås, blandsallad, sparris och citron.

NYÅR 2017

Tre generationer! ♥

Lilla mor och jag ♥

Dessert. Smördegsbakelse med chokladmousse (hemmagjord såklart) med randiga vaniljmaränger och färska bär.

NYÅR 2017

NYÅR 2017

Alla spår av jul och nyår är bortstädat och det ska bli så skönt med en ny bok att fylla. Börjat jobba så smått med mitt egna och planerar nya trevligheter och mål.

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.