äta ute,  en halvmara i månaden,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

EN HALVMARA I MÅNADEN JANUARI

Då var vi gång med detta året! Så skönt! Ett av mitt mål detta år är att återuppta “en halvmara i månaden“. D v s att en gång i månaden springa en halvmara (21 km). Har gjort detta två år tidigare och kände att det var dags att steppa upp löpformen igen. Ett annat mål är att fixa handstående. Testade på julafton och det var massor av år sedan man stod på händer med stöd.

Har ett par fler mål och planer för detta men det tar vi i senare inlägg vill inte tråka ut er.

Mat mat mat! På nyårsdagen blev det pizza till både till huvudrätt och dessert. Oxfilépizza och nutellapizza med frukt och bär! Jättenyttigt eller hur!

Igår Trettondagsafton var vi hembjudna till yngsta dotra och svärson för middag. Älgfärsgryta så himla god och Crème brûlée till dessert. Hon fick ett litet set med söta hjärtformar och en brännare av oss i julklapp. Så kul att det kom snabbt till användig. Frågade om hon gjort Crème brûlée själv och fick snabbt till svar. -Jaaaaa vad tror du om mig? Hahaha! Rätt lika där antar jag. Hon är en riktigt mat och bakmor trots sina nyss fyllda 21 ♥

En halvmara i månaden januari

Trots JVM i natt så klev vi upp runt 10:00 och åt gröt och taggade på inför årets första halvmara. Det hade snöat och temperaturen låg runt -3 så perfekt löparväder. I mina lurar lyssnade jag ikapp avsnitt av INSPOPODDEN med Johanna & Engla. Mysigt att lyssna på dessa yngre förmågor som är i livet där jag var för 10-12 år sedan med småbarn. Jag hade ju min minstingen liten då (som fyller 14 om några dagar).

Maken och jag sprang 11 km bort och sedan 11 km tillbaka. Skönt att springa i skogen och ut i naturen. Tre möten med vatten blev det. Isen har lagt sig och det snöade ett tag på vår färd.

Lossa skosnöret när foten börjar domna.

Första 5 km avklarade.

Lite sol fick vi en glimt av också.

EN HALVMARA I MÅNADEN JANUARI

8,76 km vid vattnet.

EN HALVMARA I MÅNADEN JANUARI

EN HALVMARA I MÅNADEN JANUARI

10 km and counting….

Lindersvik och dags att vända hemåt igen. Dags för energi och det blir som vanligt en Snickers (nä jag är inte sponsrad).

EN HALVMARA I MÅNADEN JANUARI

Målgång! Det blev t o m en extra km! Kändes fantastiskt skönt att genomföra detta.

 

Gissa om det var skönt att sjunka ner i vårt SPAbad sedan? Väldigt!

Serierace blir det högst troligtvis ikväll. Inga planer inför morgondagen. Bara en slösöndag med lagom av aktiviteter. Matlagning, serier, mer planering inför 2018.

Tipptopp!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *