♥ vi,  FAMILJ,  LIVET,  TBT

THROWBACK M VÅR FÖRLOVNING

Hej härliga nya vecka!

Det sägs att idag är det DEN dag som man mår som mest dålig på hela året! Bluemonday! Forskare menar på att just denna tredje måndagen i januari enligt beräkningar bör vara den mest deprimerande.

Ähhh! Tycker det är helt fantastisk måndag med ny vecka och nya mål och äventyr!

Tänkte börja ge er lite throwbacks, tillbakablickar på mitt liv (lät lite som mina memoarer i digital format). Hoppas att ni gillar! Idén kommer från Viktoria som har börjat kört TBT på sin sajt Matplatsen. Kul och fin idé! Tack!

Vi har ju börjat att rensa, rensa och rensa i våra skåp här hemma och i går rensade vi ut tv-skåpen och alla dessa cd-skivor osv! Så mycket plats vi fick för våra heliga samlingar av skivor och våra analoga sällskapsspel!

Har sparat alla våra fotografier och filmer på cdskivor eller på hårddiskar. Så grymt kul att kika igenom lite. Jag och yngsta tittade på året 2003, dvs året innan han föddes! Och sedan snöade vi in 21 veckor på 2007 när han var 3 år och alla barnen hade låååååång blont hår ♥ Dessa minnen! Därav att jag kände att jag måste bara få dela med mig! Hittade också bilder från när mannen handgrävde och fixade hans projekt dammen! Det kommer garanterat foton från hur vårt hus och trädgård har förändrats genom alla dessa år! Detta blir kul för våra barn att kika på.

Idag den 15 januari är det vår förlovningsdag! Tanken på detta TBT föddes för det är ett härligt jubileumsår i år!

Vi firar 25 år tillsammans och 20 år som äkta makar! Ett fantastiskt oförglömligt 2018 blir det!

Så ung och så lyckligt nykär! (Fortfarande lika kär & lycklig, inte så ung till utseendet men till sinnet ;) )

Min älskling ♥

THROWBACK M VÅR FÖRLOVNING

Vi förlovade oss vid havet prick 15:15 15.1 Med havet menas Öregrund där vi bodde en kort period innan vi flyttade “hem”. ♥

På den tiden la man alltid ut en annons!

Jag fick en vacker bukett med rosor. Jag lagade helstekt kalkon i ugn denna dag minns jag.

Den vackraste hand.

Många lyckönskningar kom från nära och kära.

Vi hade en förlovningsfest för våra vänner någon helg efter vår helg.

THROWBACK M VÅR FÖRLOVNING

På den nyförlovade mannen arbetsplats hade de tryckt upp stora A3 kopior av vår förlovningsannons i lysgrönt och orange som de tapetserat hela stället med.

På denna tid knäckte han extra som ordningsvakt….

Och jag som mannekäng och showartist.

Ett fantastiskt liv har vi hittills haft! Men hjälp så fort det gått! Ibland är man lika blyg och nykär som för 25 år sedan ♥ Tack för allt min bästa vän, älskare och man för dessa år, barn, denna cirkus vi kallar familia Malmborg.

Vad sägs om 25 till?

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *