.RECEPT & MAT,  ♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  FEST,  HÖGTIDER,  kött,  LIVET

HELGEN NY VECKA 4

Hej tisdag! Kalla tisdag! -7 här på ostkusten idag. Brasan är igång och det är en fullspäckad dag på mitt hemmakontor som gäller. Satte fart igår morse innan tuppen och jobbade på med jobb. Alltid skönt att vara klar innan deadline.

Tänkte bara kika in och säga hej till min trogna skara som följer mig. Köra min monolog.

Vi firade vår nyblivna fjortonåring hela helgen. Avverkade innebandymatcher och kikade på en ny serie! Jättebra förresten! Vill ni ha tips om den så får ni hålla utkik på mitt instagramkonto.

 

HELGEN NY VECKA 4

Lite nytt inför kommande äventyr och en ny rygga.

Apropå rygg…. Ett av våra tre mål detta år (Fristående handstående, hjula snyggt med sträckta ben och gå upp i brygga) är just gå upp i brygga! Testade för första gången i helgen! Ska finslipa den lite bara så blir den nog bra. Svårast just nu är handstående. Att stå mot vägg nemas problemas. Men steget att balansera på egen hand känns långt bort. På huvudet känns mer stabilt.

 

Passade på att fotografera äldsta sonen på hemmamatchen i lördgas också. Härlig för det blev hela två mål för gossen.

Lördagasmiddag blev bacon och ostfyllda högrevsburgare med brioche. Så jäkla gott!!!

Cheddar och köpedressing med baconsmak.

Malmburgare på högrev
1 kg högrevsfärs
1½ dl grädde
vitpeppar och salt.

Blanda samman. Ner i en hamburgerpress jag använder DENNA! I hålet proppar du ner stekt bacon och goudaost. Stäng igen med färs, platta till och förstek i grillpanna. Låt gå färdig i ugnen. De sista minutrarna lägger du på cheddarost som får smälta ner. Nomnom.

Montera med krispiga salladsblad, ketchup, rödlök, tomat och dressing.

Lördagsgodis och serier.

Söndag familjemiddag med alla barn, svärson och Lille V ♥ Två helstekt kotlettrader i ugn späckade med vitlöks/chilismör, citron och rosmarin. Ugnsrostade vitlöksdoftande morötter, rödbetor, potatis och höstkantarellsås till det. Enkelt men såååååå gott! Riktig familia söndagsmiddagsmat!

Mandelmassabullar, amerikanska cookies med choklad och jordnötter, tryffelgrottor och I¨s favorit pepparkakskladdkaka med vaniljglass efter det.

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *