.RECEPT & MAT,  ♥ kidsen,  bakning,  dessert,  FAMILJ,  HÖGTIDER,  LIVET,  tårta

NITTON & SEMMELKLADDKAKA

Svisch och redan torsdag, freeeeedag imorgon redan! Veckan har varit fullspäckad med jobb på mitt hemmakontor och med mitt “riktiga jobb” Hahaha! Därav lite bloggpaus. Skönt faktisk! Råder ingen direkt brist på att uppdatera och administrera bloggar om jag säger så. Fyra för företags räkning, mina två egna samt att jag bygger en åt ett företag just nu. Mitt i allt detta lite konsultering, fotografering till en bok samt akut göra material till affischer. Gillar när det rör på sig så att säga.

Men som utlovat på Instagram så kommer här lite smarriga foton på äldsta sonens födelsedag och en semmelkladdkaka! Det är tradition att nästan varje år baka något i semlans tecken då J fyller år.

Semmeldagen är nästa tisdag den 13 februari och vill du redan nu ha massa inspo så kika in på DENNA HÄR samlingssida för just semlor i olika former och smaker.

Jag gjorde pizzor till födelsedagsmiddag. Fläskfilé. rökt skinka, goudaost, höstkantareller från frys och bacon. Till det bea och sallad.

Semmelkladdkaka som är såååå god! Receptet hittar du HÄR! Toppad med spritsad grädde och blåbär och lite pyntdekor. 19 ljus blev det minsann. Hjälp! Vart tog vägen vägen?

NITTON & SEMMELKLADDKAKA

NITTON & SEMMELKLADDKAKA  

NITTON & SEMMELKLADDKAKA

Mysig kväll med familia, det viktigaste i mitt liv ♥

Vi passade på att stå på händer också! Hahah! Men jag är sjukt impad men inte alls förvånad att yngsta dotra. 21 år bara svingade sig upp på första försöket! Men det kan bero på att hon är helt orädd och har hållit på med voltige och stått på hästrygg utan att blinka (medan jag fick hjärtinfarkt typ).

Foton från 29 april 2007 på någon tävling i Sverige.

Hittade ett gäng foton när jag rensade i cd-skivorna härom veckan och dessa bl.a. åkte rätt in på min dators hårddisk. Fotografier!!! Vad vore vi utan dem!

Älskade barn ♥

Hoppas ni får en fin start på weekenden. Återkommer med ett smarrigt recept imorgon. Dessutom så måste jag visa er årets första mellomacka! Heeelt glömt!

Hej svejs!

Share Button
 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.