♥ barnbarn,  FAMILJ,  LIVET

VALLEWEEKEND

Ny vecka och full fart framåt! I söndags åter igen uniformerad polis och numera när jag drar iväg på filminspelning så blir det -Ska till jobbet! Killarna tycker det är lite kul. Men så är det betalt jobb. En jäkligt kul jobb dessutom som är bland det roligaste jag har i mitt CV. På onsdag bär det av igen för reklaminspelning. Woop!

Förra veckan var barnbarnet, lilla lyckopillret här och förgyllde tillvaron ett par dagar. Om ni undrar över meningen med livet så kommer svaret här: BARNBARN! ♥

Jag fotograferade och så bakade vi enligt önskemål saffransbullar!!! V älskar saffransbullar och så komponerade vi ett nytt recept som kommer så småningom. Tog ett gäng med härliga foton men f-n! De blev korrupta när de överfördes till hårddisken *morr*. Jag vet att detta kan med all säkerhet återställas men just nu tid noll. Så det får bara bli mobilfoton de kommande inläggen.

Först ut från en härlig solig vinterdag i pulka snowracerbacken.

VALLEWEEKEND

VALLEWEEKEND

Vi fixade i mitt gamla dockskåp….VALLEWEEKEND

Och åkte på innebandy för att se äldsta morsbror spela och vinna sin match.

Ja livet är enkelt med V. Tiden står still och jag njuter varje minut av att ha denna unge herre då och då. Ett av mina mål detta år är att verkligen ta till vara på dessa tillfällen och “kidnappa” honom oftare. ♥

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *