.RECEPT & MAT,  ♥ kidsen,  äta ute,  FAMILJ,  filminspelning,  JOBB,  mellomacka

FILMINSPELNING FÖR YNGSTA & HELGEN

Hej Tisdag!

En rätt grå och dimmig sådan! Hela helgen gick i grått och var dimmig. Längtar efter takdropp och solsken! Ännu mer till vår bokade resa i augusti! Vi planerar som vanligt för fullt och denna resa kommer bli oförglömlig! Får skriva lite mer om den sedan när det finns tid. Gillar ni att läsa resblogg, tips, inspo s är det bara att söka på resa HÄR så kommer lite gott och blandat. More to come! Älskar att dela med mig av resor, även om det “bara” är hotellnätter. ♥

Men nu åter till helgen! Isak (yngsta sonen) blev castad till en kortfilm som spelades in i helgen. Trots tre innebandymatcher (x2 fredag x1 söndag) så hann vi klämma detta på lördagen. Medan Isak skådespelade i Örby/Älvsjö så upptäckte vi denna lilla bit av Sverige. Charmen med filmbranschen som tar en till så olika platser som man överhuvudtaget aldrig skulle besöka annars. Vi försöker hitta guldkornen dit vi reser och vi fann ett slott, numera Vietnamesiska ambassaden, en gullig kiosk med roligt namn och med missvisande reklamskylt. En lång gata som var att stundvis komma tillbaka till 60/70-talet (gamla Huddingevägen) som tog oss till Hemköp för inköp av lunch.

FILMINSPELNING FÖR YNGSTA & HELGEN

FILMINSPELNING FÖR YNGSTA & HELGEN

 

Dagens lunch. Pastasallad med räkor. Sedan blev det munkar och så fick vi lite skådisfika från fikabordet.

Tidsfördriv. Snap snap snap….

Sedan for vi hem och sladdade in i hemmet för att veva igång årets sista mellomackan. Som tur hade jag förberett med ett paket kräftor så det blev lite hopplock till mig med oststavar, krämigt ägg, oliver dressing all mass och ett gott bröd. Mums!

FILMINSPELNING FÖR YNGSTA & HELGEN

Ja då var mellosäsongen över och därmed bara stora ESC kvar. Lite skönt faktiskt ;)

Söndag ett par mil i bilen igen, coachade med mina kollegor innebandymatch och därefter sladdade vi in på Donken och åt jubileumsburgaren. Inte alls god. Max kommer och förblir vårt burgarställe (om man nu väljer mellan McD & Max).

Börjat kolla på Gråzon! Tummen upp för den! Såg att det är dags att få en sekund i veckans Helt perfekt på Söndag också. Hahaha!

Ha en fin tisdag! Njut av livet trots solbrist och dimma!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *