filminspelning,  JOBB,  modell

MODELL & FILMJOBB

Igår var jag iväg på ett film & modell uppdrag för en stor svensk hjälporganisation! En riktigt trevlig förmiddag med teamet från produktionsbolaget Parapix och mina medspelare.

Jag spelade mamma till två supermysiga och duktiga barn. Ska bli så spännande att se resultatet som kommer redan i april!

Kungsholmen Stockholm bjöd på kallt! -15 när jag åkte iväg klockan sex på morgonen hamnade runt -8 men solen värmde skönt trots att scen och foton utspelade sig i augusti.

Fick en mugg kaffe i handen direkt jag klev in i studion och frukostfrallorna låg i en stor härlig hög och lockade i en korg.

Nomnom!

MODELL & FILMJOBB

MODELL & FILMJOBB

OOTD: Myrornas Roll: Mamma: Barn: Celine & Cimon (cuperduktiga & cöta ♥) Tack till föräldrarna för att jag får använda bilder med full tillåtelse att lägga upp på mina sociala kanaler.

Lite om min halva dag igår. Resterande spenderades till att handla påskmat, planera och tacka ja till ännu en polisroll. Men mycket gott & toppenhumör så beger vi oss in till Uppsala för ärenden efter jobb på hemmakontoret för att hämta hem lille V och sedan ska det bli påsk för hela slanten!

Är så glad att jag börjat bli bättre på att säga nej till jobb (allra helst jobb som folk förväntar sig vara gratis eller ingå i redan utfört jobb).

Hurra! Kika gärna i senare har förberett ett riktigt latmask recept för snabbfika till påsk!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *