filminspelning,  JOBB,  LIVET,  statist

MORDEN I SANDHAMN SÄSONG 6

Morden i Sandhamn säsong 6 med 4 fristående delar på ca 1½ timme vardera har precis börjat streamats på Cmore.

Vi streck kickade på de tre första igår för att se om jag fick några sekunder i rampljuset. Och JA! I del 3 får jag hel 6 sekunder och min korta replik.

Vill såklart inte avslöja någonting men det gör inte ont att efter nästan 40 blandade filmjobb där man är så gott som bortklippt eller bara en axel syns (Jordskott II, BECK 37 & 38). Absolut ingenting jag mår dåligt över för jag var ju DÄR och får uppleva det magiska med film och allt runt omkring. Jag har så många minnen och i behåll i hjärtats minnesbank.

MORDEN I SANDHAMN SÄSONG 6

Men Iaf! TIPS! Morden i Sandhamn på Cmore!

HÄR har jag skrivit ett hemlig inlägg om min inspelning, och HÄR hittar du foton på vackra Sandhamn!Denna inspelning var min tredje statistroll! Firar snart 1 år inom filmbranchen ♥

MORDEN I SANDHAMN SÄSONG 6

MORDEN I SANDHAMN SÄSONG 6

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *