HEMMA HOS,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  sådd/förkultivering,  TRÄDGÅRD,  vår

MALMBORGS TRÄDGÅRD 18

Glad Valborg!

Här är det en vanlig arbetsdag för oss två föräldrar! Jobbade i helgen också så nu börjar man bli dagvill! Dock ska jag iväg i veckan för ett litet uppbrott från arbetsplasten.

Hann med att fixa i trädgården efter arbetet i lördag och söndags så det är helt OK! Fina ljusa eftermiddagar att pyssla i trädgården inför den efterlängtade säsongen i trädgården.

17 april No filter! Kan var jätteinspirerande att lägga upp bilder hur trist det ser ut innan den härliga utesäsongen börjar!

29 april På väg! Snart har vi en grönskande vägg av humle som slingrar sig i armeringsjärnet. Hela denna del som ligger på baksidan av trädgården är helt insynsskyddad när det är sommar. Underbart!

MALMBORGS TRÄDGÅRD 18

MALMBORGS TRÄDGÅRD 18

MALMBORGS TRÄDGÅRD 18

MALMBORGS TRÄDGÅRD 18

Enkel matlagning. Friscoburgare med extra allt!

Löpning och handstående hanns med det med! Dessutom har vi nu bestämt (äntligen) ett lopp illa falla som ska genomföras. S imorgon så kör vi igång vår träning inför detta! Ska bli skönt att få lite mer ordning på löpningen och inte bara flumma runt i skogen och stå på händerna ;) Nädå! DET ska vi också fortsätta med! Funrun blandat med lite mer målinriktad träning.

Nu kör vi en ny härlig vecka! Gogogo!

 

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.