♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  filminspelning,  JOBB,  statist

BONUSFAMILJEN

Veckan har gått i ett och mellan handelsträdgårdsjobbet har jag hunnit två vändor till huvudstaden och varit på casting ena dagen och den andra dagen spelat in bonusfamiljen med delar av familjen.

Onsdag i huvudstaden och de har kommit lite längre i blomning. Fick bli lite sightseeing när jag ändå var där. Stockholm är vackert!

Den porten! Ökänd för oss inom filmbranschen.

5:45 ringde klockan inspelningsdagen och det kan jag säga är rena rama sovmorgon jämfört med andra tidiga morgnar, hehe.

Fixa frillan.

På väg i de perfekta statistkläderna! Grått, beige och marint.

Dagens inspelningsplats – Gröna Lund! Barnbarnet var rejält klädd innan det var dags att bli lite mer vårlig i klädseln.

Det är typ det ni får veta Hahah! Mina läppar är förseglade som vanligt! En trevlig dag tillsammans med mina grabbar. Premiär för Bonusfamiljen säsong 3 våren 2019.

BONUSFAMILJEN

Den där du! Insane åker man typ en gång och aaaaldrig mer!

BONUSFAMILJEN

Folktomt Gröna Lund förutom teamet och skådisar och vi statister.

ITS A WRAP! Ok nä dagens lunch.

Självklart spanande man in alla Grönans vackra vårblomster. Valle kramade Grönans maskotar. Vad heter de? Och vad är de för djur egentligen? Apor?

Kvällens middag blev Calzone special framför tv:n och slut som artist. I säng och upp och jobba lördagsruschen.

Men vilket väder! Kom hem och hoppade i bikinin och fullständigt struntade i alla måsten i trädgården. Slappade och återhämtade mig (så viktigt och jag och maken börjar bli duktigare på detta att INTE göra något hela tiden).

Vi gjorde dock ett avbrott för att gräva lite nya trädgårdslandet.

Grillade gott och åt ute, så mysigt och härligt! Vädret ska hålla i sig i nästa vecka också. Underbart! Nu är det slappelördag och dags att kika på lite kläder och saker till stundande student!

 

Ha det gott!

 

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *