SAMARBETEN,  TIPS

PARASOLL SKYDDAR DIG FRÅN SOLEN

I annonssamarbete med Kilamöbler

Att parasoll skyddar dig från solen är inget nytt på himlen men har du hittat det rätta parasollet ännu?

Vilket väder! Har aldrig upplevt att sommaren kom så plötsligt som i år! Skomakaren fick en väldigt kort semester i år. För er som inte känner till talesättet så sa man alltid så förr att skomakaren tog semester mellan hägg och syren och dess blomning. Allt blommar nu! Syren, liljekonvaljer och midsommarblomster. Helt galet.

Vi har fått i ordning på altanen rekord tidigt i år och vi fortsätter att planera ur vi vill inreda den mer. V har sol hela dagen och nu behövs ett rejält parasoll som skyddar mot sol. Visst är det skönt med dessa strålar men det gäller att se upp också så att man inte får för mycket av det goda! Skönt att sitta i skuggan med en god bok i knät eller i lurarna.

Kikade på detta fina parasoll hos Kilamöbler. Vitt, hängande modell, 3 meter i diameter vilket täcker en stor del vilket är bra och finns Foten finns i vitt eller svart. Linz hängande parasoll i vitt hittar du här hos kilamöbler.se.

PARASOLL SKYDDAR DIG FRÅN SOLEN

PARASOLL SKYDDAR DIG FRÅN SOLEN

“Linz är ett frihängande Ø 300 cm eller 300 x 300 cm parasoll.
Parasollduk av 200 g polyester i antingen beige eller grå. Stativet är svartlackat eller vitlackat och har en vev samt ett steglöst reglage/tilt. Fotkors ingår och bör förankras med parasollfotsvikter eller skruvas fast i marken. Totalhöjden är 260 cm.

Rekommenderad parasollfotsvikt: 100-140 kg”

Tycker det är supersnyggt med ett hängande parasoll! Inte tar det mycket plats heller när det är hopfällt.

Det finns parasoller för alla plånböcker i en mängd färger och utföranden. Kika in själv hos Kilamöbler och spana in deras parasoller!

Väntar med spänning på vädret inför nästa vecka som går i studentens tecken! Fortsätter sommarvärmen med sol så att vi använder parasoll för att skydda gästerna vid sittningen eller blir det paraply? Hoppas verkligen på det förstämda!

Ha nu en fin start på veckan så återkommer jag lite senare.

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *