.RECEPT & MAT,  grillat/tillbehör,  kött,  LIVET,  saft/dryck,  TIPS

HÄRLIGA BLOMMIGA GRILLKVÄLLAR

Sommaren är här med besked! Man får nypa sig i armen. Är det verkligen på riktigt med denna värme som pågått hela maj! Tar den slut sedan?

Snälla sommar fru eller herr? Stanna länge hos oss för man vill gärna få chansen att njuta! Jag jobbar t o m V 29 så är det för mycket begärt månntro? Eller vet du att vi har en härlig och förhoppningsvis oförglömlig resa inbokad där i slutet av sommaren? Eller tar sommaren aldrig slut nu?

Tack iaf för att du just idag på min första lediga hemmadag sedan i mars (!) lyser så fint. Varm är du också. Så jobba framför datorn i bikini är underbart! Passar på att njuta för man vet aldrig när denna kommer åter igen. Sol, hemmajobb och bikini.

Många grillkvällar blir det på vår stora altan.

Här kommer lite tips på vad vi åt i helgen!

HÄRLIGA BLOMMIGA GRILLKVÄLLAR

Vi testade detta nya bubbliga och framför allt lågalkoholhaltiga drycken Say blush Pink grapefruit. Läskande god med härlig grapefruktton och perfekt som aperitif eller som vi till köttet vi åt.

HÄRLIGA BLOMMIGA GRILLKVÄLLAR

Tjejig flaska men vad gör väl det? Rekommenderar detta fräscha och friska bubbel.

HÄRLIGA BLOMMIGA GRILLKVÄLLAR

Det blev en mixgrill med fläskfilé goda korvar, couscous och en god sallad med grillad halloumi. Strösslade över sesamfrön och dekorerade med penséer och gräslök som gått i blom.

HÄRLIGA BLOMMIGA GRILLKVÄLLAR

Så gott! Och så klart en knäckig rabarberpaj med vaniljglass till dessert! Somrigare kan det inte bli! Recept kommer men en annan variant på jordgubb och rabarberpaj med knäckig täcke hittar HÄR!

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *