♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  LIVET,  RESOR & SEMESTER

ÖVERRASKA MED EN RESA & ÅRETS RESA GÅR TILL…

Jag älskar att överraska människor med saker och ting. Förra året mitt i sommaren bestämde vi att nu banne mig/oss ska vi ta oss utomlands på semester med de två hemmavarande barnen. Och vips hade vi beställt en resa till Samos, Grekland. Rätt snabbt så satte jag ihop ett litet häfte med fakta om landet och Samos, fina foton och en liten parlör. Sedan gjorde jag en grekisk spellista på Spotify och så fick jag med mig maken att öva in en snutt av den klassiska och mest grekiska dansen ZORBA! OPA! Haha!

Vi sa till barnen att de skulle komma ned och så började med att spela den grekiska nationalsången Ymnos eis tin Eleftherian. Inte hela då eftersom den har 158 verser!!! (Ursprungligen en dikt av Dionýsios Solomós 1823),.

De hade ingen aning vad vi höll på med och sedan kom vår lilla dansuppvisning och då spratt det till och poletten ramlade ner. De fick öppna en resväska där deras håften och solskyddskrämer låg i.

Så kul att göra överraskningen på detta vis! Tips!

Hela vår Samosvistelse resulterade i en massa inlägg och tips till alla er som söker information och inspiration! HÄR hittar ni alla 15 inlägg.

ÖVERRASKA MED EN RESA & ÅRETS RESA GÅR TILL...

Juli 2017

Nu när jag ser bilderna så är jag så glad över våra nya fräscha dynor! Köpte nya efter en sisådär 8 år? Minns ej men de senaste året “orkade” vi inta in dem och de bidde såklart mögliga. Nu har vi nya fina i svart och vitt!

Så i år 1 januari så var det dags igen! Häftet med all info, lockande bilder och en liten parlör. Högtidligt kallade vi ned ungdomarna och ur högtalarna strömmade…

Il Canto degli Italiani och sedan kom en efterföljande dans á la Tarantella! 
Årets semester kommer alltså att tillbringas i Italien och även denna gång på en ö!

Sicilien!

Så mycket mer än så tänker jag inte avslöja utan det kommer i ett senare inlägg!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *