LÖPNING & TRÄNING

HAGELFOTO I TELEVISIONEN

Ann från Annö, ja det är jag!

Tog foton när jag var hos mor efter Finlandresan och det började hagla glaskulor! Skickade in fotonen till både Tv4 vädret och SVT och vips ett mail från meteorologen Elisabeth Danielson som skulle försöka få med mitt oto i sändning. Och där dök det upp under kvällens två sändningar.

Dagen efter ropar maken att NU ÄR DIN BILD PÅ TV IGEN! Japp! då står meteorolog och programledare och diskuterar vädret med mitt fotografi  i bakgrunden.

Senare på kvällen dyker det även upp i SVT sändning. Aktuellt eller Rapport minns jag inte men wow vad kul!!!!

Såg vid senare efterforskning att jag även fanns ed på TV4 väders Facebook!

HAGELFOTO I TELEVISIONEN

HAGELFOTO I TELEVISIONEN

HAGELFOTO I TELEVISIONEN

HAGELFOTO I TELEVISIONEN

Häftiigt! Har aldrig varit med om något liknande!

2

Lämna gärna en kommentar!