.RECEPT & MATkyckling

MISS HAWAIIAN TROPIC KYCKLIG & ANANAS

Här kommer en rätt med lite 80-talsvibbar eller hur? Namnet på denna rätt som ja så lustigt svängde ihop i samband med att jag rensat i garderoben och det vet ju alla att jag ALLTID lägger ut en bild på mitt Miss Hawaniia tropic linne från 1991 är sedan gammalt… Lite luddigt men jag rensar varje sommar garderoben och just i år passade vi ävenn på att göra om lite med textilier á la hotellfeeling… Vad har nu detta med kyckling, ananas och Mis Hawaiian tropic  med att göra undrar ni nu och kliar era grå eller kanske färgade….

NADA!

Jag kom på ett kul namn på rätten jag svängde ihop i samband med eldnings/grillförbud och mitt linne och minne från tävlingen 1991 då jag kom tvåa och vann miss legs…

Nä inte kyckligben i denna rätt bara bröst! (sa ju att jag kom tvåa ;) )

Miss Hawaiian tropic kyckling med ananas 

1 pkt antibiotikafritt behandlade kycklingbröstfilé
1 färsk ananas
3 dl grädde
3 msk sweet chili
salt & peppar servera med sallad, pinjenötter och krustader.

Förstek brösten, skala och skiva upp ananasen. Varva kyckling och ananas i en ugnsfast form, Blanda samman grädde, sweet chilisalt och peppar och häll över. Skjuts in i ugnen tills det är klart! Använde så klart en termometer till detta.

Nomnom! Så in i bängen enkelt och gott! Testa!

2

Lämna gärna en kommentar!