Italien,  RESOR & SEMESTER,  Sicilien

SICILIEN – TUR

Hej här kommer då äntligen del 1 av vår underbara resa som gick till Sicilien! Denna fantastiska Italienska ö! Vi startade arla hemifrån och efter baggageincheck och säkerhetskonroll så var det dags att käka lite. Och nej! Jag är inte av dem som äter räkmacka innan utlandssemester!

SICILIEN - TUR

Laddade och glada! 14 härliga dagar framför oss tillsammans!

SICILIEN - TUR

Älskar att se värden från himmelen.

SICILIEN - TUR

Så vackert!

SICILIEN - TUR

Välkomstbrevet med tips och kartor. Trasfern från flygplatsen som ligger i Catania på Siciliens östkust tog ca 2,45 timmar. Vi passade på att titta på det vackra landskapet. Mycket höga berg och djupa dalar och så Mt “mamma” Etna såklart som så vackert reser sig och vakar över ön.

Transferbussen.

Så otroligt vackert landskap! Korna gick och betade i backarna och bönder odlar sin grödor i de branta sluttningarna.

Fortsättning följer! Följ med på vår 14 dagars semestertripp!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.